Na de tocht konden de ruim 34 duizend wandelaars verse aardbeien kopen voor thuis. (Foto: Mark Verwey)
Na de tocht konden de ruim 34 duizend wandelaars verse aardbeien kopen voor thuis. (Foto: Mark Verwey) (Foto: )

FruitMasters opent aardbeienseizoen

Het Hollandse aardbeienseizoen van FruitMasters is geopend. FruitMasters opende afgelopen weekend het nieuwe zachtfruitseizoen tijdens de traditionele Rode Kruis Bloesemtocht. Na de tocht konden de ruim 34 duizend wandelaars verse aardbeien kopen voor thuis. Ruim 32 duizend bakjes aardbeien werden er verkocht.

Geldermalsen - Het was koud, maar zonnig. Het prachtige Hollandse weer droeg er vast en zeker aan bij: veel mensen liepen mee tijdens het grootste eendaagse wandelevenement van Nederland. De route startte bij FruitMasters met een Kanzi-appel en liep door de mooiste delen van de Betuwe. Naast het ondersteunen van het Rode Kruis stond de Bloesemtocht in het teken van de opening van het nieuwe Hollandse aardbeienseizoen. Aan het einde van de tocht genoten de wandelaars van de beste handgeplukte Hollandse aardbei. Aardbeientelers en FruitMasters-medewerkers verkochten ruim 32 duizend bakjes Hollandse aardbeien aan de deelnemers om thuis na te genieten.

FruitMasters is de grootste fruitcoöperatie van Nederland. FruitMasters draagt zorg voor de vermarkting van het fruit van haar telers in zowel het binnenland als in het buitenland.

Meer berichten