Directeur van Rabobank West Betuwe Remco Boer tekent sponsorcontract met de voorzitter van de hockeyclub Geldermalsen Edwin Rosier
Directeur van Rabobank West Betuwe Remco Boer tekent sponsorcontract met de voorzitter van de hockeyclub Geldermalsen Edwin Rosier (Foto: HC Geldermalsen)

Rabobank steunt hockeyclub Geldermalsen

Kersverse directeur van Rabobank West Betuwe Remco Boer tekende met de voorzitter van de hockeyclub HCG te Geldermalsen Edwin Rosier, het driejarige sponsorcontract tijdens de feestelijke opening van het gerenoveerde clubhuis.

Geldermalsen - Rabobank is niet alleen landelijk supporter van de hockeysport maar ook lokaal is de Rabobank sponsor van de enige hockeyvereniging in de nieuwe gemeente West Betuwe. Door de nieuwe gezonde sportkantine en de vele duurzame initiatieven van de club wil de Rabobank deze club blijven steunen naar verdere groei. ‘Het bevorderen van de vitaliteit door het verbinden van de jeugd vindt Rabobank belangrijk’, vertelt Remco Boer. Geheel passend in dit thema bood Rabobank West Betuwe op de openingsavond een soepje van de Verspillingsfabriek aan, aan de leden van HCG.
De hockeyclub heeft als doel om met hulp van de gemeente de huidige kunstgrasvelden op te waarderen naar innovatieve watervelden die minder blessures opleveren en goed zijn voor het fitte lijf van jong en oud. De oude velden zullen worden gerecycled tot onder andere slagplanken en de veldverlichting word vervangen door led lampen. ‘Met steun van de Rabobank en de nieuwe wethouder voor sport Jacoline Hartman zien wij dit project helemaal zitten’ stelt Edwin Rosier.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden