Lars Jansen (1961) is beeldend kunstenaar en geldt in de Gelderlandfabriek vooral als ijzerspecialist.
Lars Jansen (1961) is beeldend kunstenaar en geldt in de Gelderlandfabriek vooral als ijzerspecialist. (Foto: eigen foto)

Workshop lassen met Lars in Gelderlandfabriek

Altijd al een keer willen lassen? Je zelf ontworpen ijzerkunstwerk maken. Of samen met een expert een plan maken en dat ten uitvoer brengen. Dat kan allemaal in de Gelderlandfabriek waar Lars Jansen in maart start met een lasworkshop. Werp je schroom opzij en meld je aan.

Culemborg - Je kunt meedoen als je al een ontwerp hebt dat je eindelijk wilt maken. Desgewenst krijg je support als je dat idee nog verder wilt ontwikkelen. En voor wie nog geen plan heeft maar wel graag iets wil maken, is er een voortraject dat in maart begint. Daarin werk je stapsgewijs in vier dagdelen aan een ontwerp dat vervolgens in april in drie dagdelen wordt uitgevoerd. Wat ook kan is iets maken van gemengde materialen, waar staal een bestanddeel van is.

Lars Jansen (1961) is beeldend kunstenaar en geldt in de Gelderlandfabriek vooral als ijzerspecialist. "De cursisten worden van te voren aan het werk gezet. Bij de één ligt het accent op het kennismaken met lassen bij het realiseren van een uitgewerkt ontwerp, de ander wil wellicht het hele traject doorlopen, van een onderwerp verzinnen tot het maken en alles daartussen. Toen ik zelf het lassen een beetje in de vingers kreeg, ging ik voorwerpen bedenken.''

Interesse? Check de agenda op www.degelderlandfabriek.nl. Meer informatie bij Lars Jansen, larsjan@xs4all.nl.

Meer berichten