Nieuwe hoofdtrainer voor rvv Rhelico

De regionale voetbalvereniging Rhelico heeft per 1 juli 2019 Adrie van Steijn als nieuwe hoofdtrainer benoemd. Met Adrie van Steijn haalt de club een zeer ervaren trainer binnen die tevens zijn voetballoopbaan bij deze club begon. Momenteel traint hij de selectie van derde klasser vvHaaften, daarvoor is hij bij diverse andere clubs werkzaam geweest.

Rumpt -Het bestuur van Rhelico is evenals de technische staf en de spelers erg verheugd met de komst van Van Steijn. Rhelico heeft als regionale vereniging in de West Betuwe plannen om zowel het eerste elftal als ook de jeugd verder te ontwikkelen in al haar facetten. Rhelico is een vereniging waar sportief plezier voor iedereen hoog in het vaandel staat, zowel voor de jeugd als voor senioren, voor dames en meiden, als ook voor G-voetbal en walking football.

Tot juli is Olav van Rijkom als hoofdtrainer aan de club verbonden — ook een ervaren trainer. De spelers en vereniging zijn Van Rijkom erkentelijk voor zijn grote inzet de afgelopen twee seizoenen.

Meer berichten