Dorpstafel Est opent elke vrijdag de deuren

Vanaf 18 januari is het Dorpshuis in Est vrijdags voor iedere Estenaar geopend vanaf 15.00 tot 22.00 uur.

Est - Tijdens de openstelling is er de gelegenheid om een boek te lenen uit de gratis bibliotheek, een kaartje te leggen, bij te kletsen, de leesmap door te spitten, zelf een bijeenkomst(je) te organiseren, of een spelletje te doen. Tijden de openstelling zal de dorpstafel ook kookworkshops, gezellig samen eten, infobijeenkomsten en vergaderingen van de dorpstafel houden. Vaak is er vanaf 18.00 friet te halen of gezellig in het dorpshuis op te eten.

Wil je hulp met de computer, het internet, belastingaangifte, het ophangen van gordijnen, iets printen of hulp bij iets anders? Bij de hulptafel proberen we je te helpen door dorpsbewoners.
Wil je iets gewijzigd hebben in het dorp en denken er meer mensen zo over? Laat de dorpstafel je helpen met uitzoekwerk, de contacten met de gemeente en de realisatie.

Ton de Wilde van de Dorpstafel: "Met de inloop hopen wij de Estenaren een drempelloze entree te bieden naar al die goede dingen die ons dorp te bieden heeft. Dus, behoudens een aantal vrijdagen in februari (toneeluitvoeringen) kan je er op rekenen dat we open zijn en dat er altijd iemand van de dorpstafel aanwezig is om je te woord te staan."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden