Jong in West Betuwe en wil je meer betekenen?

Voor het project Jong & Meer is Welzijn West Betuwe op zoek naar jongeren tussen de 16 en 27 jaar, die zich in willen zetten voor hun eigen leefomgeving. Ben jij of ken jij een jongere die iets concreets wil betekenen voor de kern of buurt, aan de slag wil met lokale maatschappelijke vraagstukken of zijn/haar netwerk wil uitbreiden? Meld je dan aan voor ons project.

Geldermalsen - Binnen Jong & Meer staan jongeren uit West Betuwe als projectteam aan het roer. De keuze is aan hen. Het projectteam bepaalt de doelstellingen en de thema’s van het project. Zij worden ondersteunt door professionals, krijgen een training en mogen samen nadenken over een tegenprestatie voor hun inzet. Het is een geweldige kans om het netwerk uit te breiden en een mooie aanvulling op het cv.
Het projectteam zet hun talent en netwerk in om andere jongeren uit de gemeente in te zetten op maatschappelijke vragen.

Jong & Meer is een onderdeel van de proeftuinen Maatschappelijke Diensttijd.

De startbijeenkomst voor de jongeren vindt plaats op woensdag 23 januari 2019 om 17.30 uur in de Pluk in Geldermalsen. Meld je aan via sbrokx@welzijnwestbetuwe.nl Voor meer informatie bel of Whatsapp Willemien 06-24811989 of Stijn 06-23322831

Meer berichten