Op woensdag 10 oktober speelt theatergroep Surpluus tijdens de week van de opvoeding een zestal scenes van het toneelstuk Pinokkio. (Foto: Ivo Feuth)
Op woensdag 10 oktober speelt theatergroep Surpluus tijdens de week van de opvoeding een zestal scenes van het toneelstuk Pinokkio. (Foto: Ivo Feuth) (Foto: Ivo Feuth)

Pinokkio inspireert tijdens de week van de opvoeding

Op woensdag 10 oktober speelt theatergroep Surpluus tijdens de week van de opvoeding een zestal scenes van het toneelstuk Pinokkio. Het is geschreven door Ko van den Bosch.

Geldermalsen - Wie zijn werk kent, weet dat het staat voor humor, spektakel, mooie teksten en dat het maatschappelijke thema’s aansnijd. Daarom is het een mooie gelegenheid om na het zien van deze komische scenes eens na te denken over lastige opvoedthema’s. Een gespreksleider helpt u door de thema’s en vragen heen. Zo mag bijvoorbeeld Pinokkio niet liegen, maar kan uw kind altijd de waarheid vertellen? En kunt u uw kind altijd de waarheid vertellen? Pinokkio is een naïeve jongen die wordt bedonderd door Vos en Kat. Hoe probeert u uw kind weerbaar te maken tegen bedrog en verkeerde types? Pinokkio is een driftig mannetje. Hoe gaat u om met de driften van uw kind? Pinokkio is een houten pop en wil een jongen worden. Hoe helpt u uw kind bij het vinden van zijn levensweg? En zo zijn er nog veel meer thema’s en vragen te bespreken.

Tijdstip: woensdagavond, 10 oktober. Toneelstuk van 20.00 tot 20.30 uur. Discussie van 20.30 tot 20.45 uur.

Plek: De Pluk, Rijksstraatweg 64. Toegang: gratis. Aanmelden: via info@speelsekracht.nl.

Meer berichten