Logo weekbladwestbetuwe.nl


<p>&nbsp;Jef Vels bij de ondertekening van het contract.</p>

 Jef Vels bij de ondertekening van het contract.

(Foto: via Loes Floor)

Jef Vels: hoofd jeugdopleiding GVV

Geldermalsen - Met ingang van het nieuwe seizoen is Jef Vels de nieuwe Hoofd Jeugdopleiding van GVV. ‘Een geweldige aanwinst voor de club, we halen hier wederom veel kwaliteit mee naar binnen, waar onze spelers veel baat bij zullen hebben’, aldus de voorzitter van GVV, Sean Buitenhuis.

Na een intensief voetbalverleden in Nederland, België en Spanje heeft Jef zijn beroepsleven gewijd aan het op een hoger peil brengen van sporters, in het bijzonder voetballers. Hij is docent Lichamelijke opvoeding, voetbaltrainer/coach Oefenmeester 1 en gecertificeerd Keeperstrainer.

Jef is jarenlang (1997-2014) docent geweest bij de KNVB voor het opleiden van jeugdkader van voetbalverenigingen. Daarnaast heeft hij bij de KNVB de functie Regio Coach vervult binnen het ‘Jeugd Plan Nederland’ en vele talentvolle jongens en meisjes in de regio Brabant geholpen de eerste stappen te zetten in een glanzende voetbalcarrière.

Jef Vels; ´Het is heerlijk om de jeugd op het veld bezig te zien. Gelukkig mogen we dit seizoen nog een paar wedstrijden spelen en dan gaan we ons opmaken voor het nieuwe seizoen. Ik heb er heel veel zin in.´

GVV heeft een nieuw inschrijfformulier op de website geplaatst, waarmee het inschrijven nog gemakkelijker gaat. Kijk op website of facebookpagina van GVV Geldermalsen.

Meer berichten