Logo weekbladwestbetuwe.nl

‘Maak kennis met ons-dag’

West Betuwe - Op zaterdag 19 juni houdt stichting Betuwse Jeugdkampen, in samenwerking met Welzijn West Betuwe, een ‘maak kennis met ons’ dag! Tijdens deze dag gaat een groep enthousiaste BJK’ers op een ludieke manier diverse dorpen langs om informatie te delen over de zomerkampen, met daarbij leuke spellen en winacties!
De groep is 19 juni in de ochtend onder andere te vinden bij de sportverenigingen in Tricht, Meteren en Geldermalsen en ‘s middags bij een aantal grote supermarkten in de gemeente West Betuwe. Wilt u weten welke tijd wij ze zijn? Kijk dan op de website www.betuwsejeugdkampen.nl of op één van de andere socials (Facebook/Instagram) van stichting Betuwse Jeugdkampen. Nu al enthousiast?! Meldt je dan aan via website!

Vrijwilligers

Dit jaar worden de tenten van stichting Betuwse Jeugdkampen opgezet op het mooie scoutingterrein St. Walrick te Overasselt. Zes weken lang zijn er diverse jeugdkampen in de leeftijdscategorie 8 tot en met 14 jaar. Deze weken staan in het teken van onvergetelijke avonturen beleven, in tenten slapen, in het bos de leukste spellen spelen, maar bovenal nieuwe vrienden maken. De kampweken worden mede mogelijk gemaakt door een 95-tal vrijwilligers. Veel van hen zijn al jarenlang betrokken bij stichting BJK. Sommigen hebben zelfs aan de wieg gestaan van de Betuwse Jeugdkampen of zijn zelf als kind mee geweest. Zij gaan nu mee om de volgende generaties, net als zij toen, een onvergetelijke week te bezorgen.

Meer berichten