Foto:
aangeboden door selfstoragetiel.nl

3 voordelen van een self storage box huren

Soms heb je voor bepaalde periode behoefte aan extra opslagruimte. Self storage kan dan een perfecte uitkomst bieden! Self storage staat bij de meeste mensen bekend als een miniopslag of een tijdelijke opslag. Self storage boxen zijn kleine of grote opslagruimtes die in een groot gebouw zijn geplaatst. Het is eigenlijk een trend die over is komen waaien vanuit Amerika, toen daar in de jaren 90 een groot tekort was aan ruimte. Door een grote opslag op te delen in meerdere kleine boxen, kunnen meer mensen er gebruik van maken! Maar wat zijn dan precies de voordelen? Wij zetten ze op een rij. 

  1. Je bespaart ruimte in huis 

Het allergrootste voordeel is natuurlijk de ruimte, die een legio aan mogelijkheden biedt. Je kunt er je vakantiespullen zoals een tent, ski’s of dakkoffers opslaan, of bijvoorbeeld de hoeveelheid spullen die een baby met zich mee brengt en die je weer wilt gebruiken, maar dan pas weer na een jaar of twee. Ook kun je een self storage box laten dienen als een magazijn wanneer jij vanuit huis bijvoorbeeld je eigen webshop runt. Je hoeft al deze spullen niet meer thuis te bewaren, maar kunt ze buitenshuis op een overzichtelijke plek opslaan. Hetzelfde geldt voor gereedschap wanneer je zelfstandig klusser bent, of andere benodigdheden die je gebruikt voor je baan! 

  1. Veiligheid 

Wanneer je je spullen besluit op te slaan in een self storage box, dan weet je zeker dat jouw eigendommen veilig worden opgeslagen. Self storage boxen staan vaak onder 24 uurs camerabewaking, waardoor het voor dieven geen aantrekkelijke plek is om hun slag te slaan. Jouw spullen worden dus goed bewaakt. Daarnaast ben jij de enige met een sleutel van jouw self storage box en weet je zo dus helemaal zeker dat er niemand anders bij jouw dierbare eigendommen terecht kan. 

  1. Ideale omstandigheden voor opslag

Naast dat je jouw spullen extra veilig buitenshuis kunt opslaan, zijn de omstandigheden perfect voor opslag. Je spullen staan droog en veilig, beschermd tegen iedere weersomstandigheid. Of dat nou extreme kou, hitte of een storm is: in een self storage box weet je zeker dat je spullen netjes en droog blijven staan. Ook blijven je spullen stofvrij en schoon. Zo weet je helemaal zeker dat je je geen zorgen hoeft te maken over de bezittingen die zich in een opslag bevinden. Heb je je opgeslagen spullen toch onverwachts nodig? Dan ben je zo bij je box wanneer je ervoor kiest om een opslagruimte te huren in Tiel.

Ideale oplossing voor tijdelijke opslag 

Nog steeds niet overtuigd? Naast bovenstaande voordelen van self storage boxen, kun je jouw self storage box op ieder moment van de dag bezoeken omdat jij beheerder bent van jouw eigen box. De boxen zijn er in verschillende soorten en maten en zijn de perfecte oplossing voor wanneer jij te weinig ruimte hebt in huis maar je je spullen wel veilig en droog wilt opslaan! 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden