<p>De speciale drive-thru editie van GO!Wheels, zonder publiek en de helft van het aantal equipes, zamelde 10.000 euro in voor Stichting BIO vakantieoord in Arnhem.</p>

De speciale drive-thru editie van GO!Wheels, zonder publiek en de helft van het aantal equipes, zamelde 10.000 euro in voor Stichting BIO vakantieoord in Arnhem.

(Foto: )

‘Zeer geslaagde drive-thru editie GO!Wheels’

Een bijzondere editie van GO!Wheels zaterdag, vanaf Profile Tyrecenter Nout in Geldermalsen, al sinds de eerste editie 13 jaar geleden, trouwe hoofdsponsor van dit evenement. 

Geldermalsen - Om het veilig te kunnen laten verlopen, had de organisatie, die bestaat uit vrijwilligers van de Rotary clubs, de Lionsclub en JCI het aantal oldtimers en exoten beperkt tot 55. Deze gingen coronaproof van start bij Nout. Geen gezamenlijke briefing, geen gezellige nazit, geen publiek, maar wel een prachtige rit door de Betuwe. Na een verrukkelijke coffee to go van het merk Perfecto ging iedere 3 minuten een equipe van start, om na een prachtige rit van ongeveer 60 minuten bij de tussenstop van sponsor HSB in Haaften wat versnaperingen in ontvangst te nemen en via een andere weg weer terug te komen bij Profile Center Nout op industrieterrein Hondsgemet in Geldermalsen, waar een vers gemaakt broodje hamburger werd overhandigd en iedereen weer veilig huiswaarts keerde.

Net zoals ieder editie van GO!Wheels ging de volledige opbrengst naar een goed doel. Mede dankzij alle sponsoren en de belangeloze inzet van talloze vrijwilligers, kon maar liefst €10.000,- worden overhandigd aan de Stichting BIO vakantieoord in Arnhem. Dankzij de gift kunnen tien gezinnen met een meervoudig gehandicapt kind, die zich zelf absoluut geen vakantie kunnen veroorloven, een week lang verblijven in de speciaal voor deze kinderen aangepaste vakantiehuisjes.

Alle deelnemers waren razend enthousiast over de prachtige route en de veilige organisatie, en iedereen verheugt zich op volgend jaar, wanneer het weer een echt publieksevenement wordt op het marktplein in Geldermalsen, met zeker weer meer dan 100 equipes.

Voor meer foto’s kijkt u op de facebookpagina van gowheels en op www.gowheels.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden