Kom toneelspelen bij Toneelgroep T-jater
Kom toneelspelen bij Toneelgroep T-jater (Foto: Wim Hagenaars)

T-jater: improvisatietheater en toneelspelen

Ben jij al plannen aan het maken voor een nieuwe hobby? Of denk je erover om je oude toneelhobby weer op te pakken? In Geldermalsen kun je in de opmaat naar de zomer proeven aan toneelspelen. Half mei gaat er een korte improvisatie-cursus van start, die eindigt in de laatste week van juli.

Geldermalsen - Daarnaast kun je in de maanden mei en juni proefdraaien bij Toneelgroep T-jater, om te zien of meespelen in de komende kerstvoorstelling iets is voor jou.

Zowel voor jongeren als voor volwassenen is er de mogelijkheid om in te stromen in de groepscursus improvisatietheater. Deze bestaat uit zes kennismakingslessen, elke twee weken op dinsdagavond van 20:00 tot 21:30 uur. In een gezellige (kleine!) groep met een enkele meer ervaren speler kunnen nieuwe deelnemers de kunst een beetje afkijken en hun eerste improvisatiepogingen wagen. Deze cursus zal live gegeven worden in Geldermalsen, maar natuurlijk nog op gepaste afstand van elkaar en waar mogelijk via placering – iets wat heel goed blijkt te kunnen, gezien de positieve ervaring uit de online lessen die hebben plaatsgevonden van januari tot en met maart.

Ook voor het toneelspelen-met-tekst is er de mogelijkheid voor jongeren en volwassenen om in het staartje van het seizoen mee te draaien met de toneelavonden van Toneelgroep T-jater. Er is voldoende ruimte voor nieuwe instroom en ervaring is niet nodig; enthousiasme, commitment en durf zijn wel belangrijk. Deze avonden vinden plaats op woensdag van 20:00 tot 22:00 uur en zullen in de maanden mei en juni in het teken staan van toneeloefeningen met dialogen in combinatie met betekenisvol fysiek spel. Ook deze avonden zijn live en ook daarbij houden we natuurlijk de veiligheidsmaatregelen in acht.

Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen met Gewoon Taal / Toneelgroep T-jater, via de mail info@gewoontaal.nl / info@toneelgroep-t-jater.nl of via telefoonnummer 06 – 14 64 60 82.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden