Logo weekbladwestbetuwe.nl


Foto:

Luxe logeren bij de boer

FarmCamps blijft groeien als kool. Nu ook logeren in de Betuwe op kaasboerderij De Buitenhoeve.

Haaften - FarmCamps opende op zaterdag 1 mei een nieuwe locatie voor luxe logeren bij de boer op kaasboerderij de Buitenhoeve in het West Betuwse dorp Haaften. De Buitenhoeve staat al langer bekend om haar heerlijke, prijswinnende kazen en heerlijke zuivel en vanaf nu kan er dus ook gelogeerd worden op de melkveehouderij en kaasmakerij. Met de komst van FarmCamps De Buitenhoeve staat de teller van FarmCamps boerderijen op 20 unieke locaties in Nederland.

Unieke locaties

Commercieel directeur Nicolas van Bekkum: “Bij FarmCamps zijn we altijd op zoek naar unieke boerenbedrijven voor onze luxe boerderijvakantieformule, in de breedste zin van het woord. Zo zoeken we naar bijzondere boerderijen zoals deze succesvolle kaasmakerij, of boerderijen op de mooiste plekjes van Nederland.” Met FarmCamps De Buitenhoeve is FarmCamps weer een unieke boerderij rijker en kunnen gasten niet alleen ultiem genieten van het leven op het platteland maar ook alles leren over het maken van kaas en zuivel!

Rutger van Stappershoef, wethouder Recreatie en Toerisme van de gemeente West Betuwe verzorgde samen met zijn dochter de opening, door FarmCamps De Buitenhoeve officieel haar naam te geven en het welkomstbord vast te schroeven: “We zijn erg blij met deze bijzondere nieuwe camping in onze gemeente en wensen de ondernemers veel succes. Dit initiatief sluit perfect aan bij ons beleid, waarin we graag nieuwe initiatieven ondersteunen die bijdragen aan de beleving van ons gebied. Recreëren in het echte buitenleven. Precies wat je op FarmCamps De Buitenhoeve ervaart. Kleinschalig, een prachtig aanbod aan ‘spel en educatie bij de boer’ en heerlijke streekproducten. Dé ingrediënten voor een ontspannen verblijf in onze mooie gemeente en zeker ook voor onze eigen inwoners aan te bevelen.”

Comfort zoals thuis

Bij FarmCamps De Buitenhoeve, de boerderij van boer Aico en boerin Kirsten, logeer je in één van de 15 gezellige, volledig ingerichte luxe tenten met eigen badkamer. Dat is de luxe van thuis, maar dan leuker . Door de kleinschaligheid kan er in alle rust genoten worden van het leven op de boerderij en de mooie omgeving. FarmCamps De Buitenhoeve is te boeken voor seizoen 2021, maar haast je want de boekingen gaan als kaasjes, eeeh warme broodjes, over de toonbank . De boerderij is te boeken via www.farmcamps.nl of door te bellen met Jantine en Lieke op 088-888 91 88.

Wat is FarmCamps?

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten ze die wel te vinden. Kom onthaasten op één van de 20 FarmCamps boerderijen verspreid door heel Nederland. Van Noord-Holland tot aan Limburg en van Zeeland tot aan Drenthe. Slapen doe je in een luxe, gezellige en compleet ingerichte tent met of zonder badkamer. De kinderen vervelen zich geen moment: op stap met de boer, knuffelen met de dieren, hutten bouwen in de Hooi Hooi Speelschuur en spelenderwijs leren over de boerderij. Samen genieten van het buitenleven, maar ook tijd voor jezelf terwijl de kinderen het boerenerf ontdekken.

Meer berichten