Eigen foto

Sportieve Koningsdag in 2021

Oranjevereniging Heukelum heeft fietspuzzeltocht georganiseerd op Koningsdag. Door het mooie weer is deze zeer geslaagd. Een fietspuzzeltocht met een zelf te bepalen tijdstip om te starten zodat het corona-proof werd. 

Om 9:25 uur ging de eerste van start. Vanaf het middaguur vertrokken er steeds meer. Om 12:00 uur kwam de NOS in verband met het avondprogramma van Koningsdag. De NOS is dorpen en steden langs gegaan om te kijken vanaf Den Haag tot aan Eindhoven wat er toch met Koningsdag nog georganiseerd werd. Ze kwamen via de website erachter dat er In Heukelum een fietspuzzeltocht gepland staat. Dan is natuurlijk de combinatie met Fabio Jakobsen gauw gemaakt. Een interview met hem werd vastgelegd. 

Halverwege de route was er een geplande stop bij de ijsboerderij ‘de Oude Schuur’ waar de deelnemers een ijsje van de Oranjevereniging Heukelum mochten nuttigen. De fietspuzzeltocht kende 32 vragen de antwoorden zijn via facebook, de website en voor degene die hun email-adres nalieten persoonlijk gemaild. “We hebben leuke reacties ontvangen en daar doe je het als Oranjevereniging voor”, zegt Denise Versluis van Oranjevereniging Heukelum stellig.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden