<p>Foto van de 1e editie succesvolle Avond4daagse editie in Haaften uit 2019</p>

Foto van de 1e editie succesvolle Avond4daagse editie in Haaften uit 2019

(Foto: Wim de Bruijne)

Avond4daagse Haaften ruimt op

Nóg een jaar zonder avond4daagse voor sportievelingen jong en oud is ondenkbaar. Dit jaar gaat het wandelfeest op een unieke manier door! Tussen 1 mei en 30 juni 2021 kunnen inwoners uit Haaften en nabijgelegen dorpen Hellouw, Herwijnen, Tuil en Waardenburg hun eigen Avond4daagse lopen. Volledig coronaproof.

Haaften - Avond4daagse Haaften organiseert in samenwerking met de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en eRoutes een bijzondere editie. Met een speciale app loop je je eigen route op een eigen gekozen moment. Zo wordt drukte en groepsvorming voorkomen. En na afloop wacht de officiële Avond4daagse- medaille.

Routes

Na inschrijving kunnen de wandelaars gebruik maken van de avond4daagse-module in de app eRoutes. Deze app maakt routes vanaf een zelf te bepalen plaats en afstand. Dit zijn zogenaamde 'ronde'routes waarbij het vertrekpunt en eindpunt op dezelfde plaats is. De app houdt bij waar en hoeveel een wandelaar gelopen heeft. Ook verrast de app je onderweg met leuke berichten.

Kies je eigen wandelmoment

De vier dagen hoeven niet aaneengesloten gelopen te worden. Ook mag er overdag of in het weekend gewandeld worden. Maar de vier wandelingen moeten wel binnen twee weken worden afgelegd. Het moet tenslotte wel een uitdaging blijven! Vanwege de maatregelen is het niet de bedoeling dat er in grote groepen gelopen wordt. Maar ook met een vriendje en ouders kan er een mooi feestje gemaakt worden van deze Avond4daagse. De app helpt daarbij.

Extra spelelement

In samenwerking met Nederland Schoon kunnen wandelaars onderweg zwerfafval opruimen. Zo helpen we de natuur en onszelf om lekker in beweging te blijven. Om de lopers hierin te ondersteunen zijn er speciale afvalzakken beschikbaar gesteld en mag het opgehaalde vuil ingeleverd worden op de Pauwenkamp 31 te Haaften. Extra leuk! Voor de leukste foto’s die tijdens het wandelen én zwerfafval opruimen gemaakt zijn, zijn in samenwerking met lokale ondernemers mooie prijzen beschikbaar gesteld. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar de Facebookpagina; Avond4daagse Haaften e.o.

Meer informatie en aanmelden

Inschrijven is mogelijk via www.eroutes.nl/nl/avond4daagse/haaften. Deelname kost € 6,50 en er kan gekozen worden uit 2,5 – 5 – 10 kilometer. De felbegeerde medaille en de te winnen prijzen ontvangt de wandelaar na 30 juni. Op de hoogte blijven? Volg de avond4daagse op Facebook en mis niks!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden