Afhaalbieb Rivierenland op 12 locaties en zaterdag opening

De lockdown is verlengd t/m 6 april. Daarmee blijven ook de Bibliotheken gesloten tot die tijd. Bibliotheekleden kunnen gedurende de lockdownperiode gebruik blijven maken van de Afhaalbieb, op verschillende locaties in Rivierenland. 

Regio - Vanaf dinsdag 16 maart breidt Bibliotheek Rivierenland de Afhaalbiebs uit naar de locaties Ammerzoden, Beesd en Kesteren. Daarmee zijn er in totaal op 12 locaties Afhaalbiebs. Ook verzorgt Bibliotheek Rivierenland een gratis bezorgservice voor de risicogroep.

Alle boeken die leden thuis hebben, worden verlengd tot na de lockdown. Leden die nieuwe boeken willen, kunnen op de website van de Bibliotheek een boekenpakket reserveren, die zij kunnen ophalen bij de Afhaalbieb.

Afhaalbieb geopend op zaterdag

Vanaf 20 maart kunnen Bibliotheekleden ook iedere zaterdag op afspraak een boekenpakket ophalen in Tiel, Culemborg, Zaltbommel en Geldermalsen. Bibliotheekleden kunnen op iedere zaterdag terecht tussen 14:00 en 16:00 uur.

Bezorgservice

Bibliotheekleden die in de risicogroep vallen kunnen gebruik maken van de gratis bezorgservice van Bibliotheek Rivierenland. Zij kunnen daarvoor tijdens kantooruren bellen met de Klantenservice van de Bibliotheek, tel. 0344-639940.

Online diensten

Naast de Afhaalbieb en de bezorgservice biedt de Bibliotheek ook een aantal online diensten, waaronder de online Bibliotheek boordevol e-books en luisterboeken. Daarnaast is er sinds kort een tijdschriftenapp en is er een nieuw cursusplatform waarvan leden gebruik kunnen maken. Belangstellenden kunnen meer informatie vinden op de website van de Bibliotheek: www.bibliotheekrivierenland.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden