Toch nog kerstverloting


De 4 hoofdprijswinnaars
De 4 hoofdprijswinnaars (Foto: Lois Daale-Coli)

Toch nog kerstverloting

Dacht de Oranje Nassauschool alles coronaproof geregeld te hebben om vlak voor de kerstvakantie een mooie viering via hun eigen YouTube kanaal te laten zien, een drive-thru te hebben met daarbij een gevulde boodschappentas welke mede mogelijk gemaakt was door de COOP en de Ouderraad en als klap op de vuurpijl zou er een grote kerstverloting zijn.

Geldermalsen - Door de onverwachte lockdown heeft dit niet allemaal kunnen plaatsvinden zoals gepland. Op de bank met warme chocomelk met wat lekkers en hun eigen gemaakte lantaarntje hebben de kinderen samen met hun ouders gekeken naar de opgenomen en gemonteerde kerstviering. Via het netwerksysteem werden veel mooie berichten geplaatst.
Er zou tot slot een kerstverloting plaatsvinden waarbij wethouder mevrouw A. IJff de trekking zou voltrekken. Door de lockdown werd de school dus ook eerder gesloten en moesten er in slechts drie dagen tijd lootjes verkocht worden, voor het goede doel van Radio 3FM Serious Request. Hiermee is het prachtige bedrag van €1021,- opgehaald voor de actie “Help de Helpers''.
Na weken van uitstel, online lessen volgen en verzorgen was een van de eerste vragen van de kinderen nadat zij weer naar school mochten; ‘Juf, wanneer win ik een prijs met mijn lootjes?’ De commissie is druk in de weer geweest om alsnog de prijzen die bij de lokale ondernemers klaarlagen of klaargemaakt werden, op te halen. Ondanks de crisis, waarmee de ondernemers dagelijks geconfronteerd worden, waren er maar liefst meer dan 75 prijzen beschikbaar gesteld en dat wordt enorm gewaardeerd. Via een livestream heeft de directeur van de ONS de trekking laten plaatsvinden. De kinderen zijn enorm blij met al hun prijzen. De 4 hoofdprijswinnaars gingen er met een dinerbon van de Griek, een VIP-arrangement van de Shoeby, een gourmetpakket van Slagerij van der Burg en een prachtige sterrenkijker van Camera Occasion vandoor. Zij kunnen nu gaan genieten van hun voorjaarsvakantie!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden