Vermissing Pufi: alle hulp nodig

Vermissing Pufi: alle hulp nodig

Pufi is al ruim zes maanden vermist vanuit Bergen op Zoom, maar mogelijk is hij recent gezien tussen Opijnen/Tiel. Hij lijkt zich te verplaatsen langs de Waalbandijk/Waaldijk/en alle andere namen waar deze dijk in over gaat. Ook zijn er mogelijk meldingen geweest richting Haaften/Vuren/Gorinchem, maar we hebben helaas niet alle meldingen kunnen verifiëren.

Regio - Hij lijkt grote afstanden af te leggen in een zeer korte tijd. Daarom is het van levensbelang dat iedereen van zijn vermissing op de hoogte is en snel een melding kan maken. Omdat Pufi zo ver van huis is, heeft het zoekteam van Pufi heel hard alle hulp nodig van de lokale bewoners van deze streek.

Belangrijk om te weten:

Pufi is een Roemeens hondje, een kruising teckel van ongeveer zeven jaar. Helaas is Pufi in de zes maanden dat hij vermist is, al meerdere keren opgejaagd. Hij lijkt op het eerste gezicht ook niet heel schuw. hij durft redelijk dichtbij te komen en kan je gaan staan aankijken. Echter, op het moment dat je interesse in hem toont of toenadering zoekt, gaat hij er vandoor. Daarom de urgente oproep: benader hem alsjeblieft niet. Wordt Pufi gezien? Probeer foto's en filmpjes te maken en doe direct een melding bij 06-23469160 of bij 06-43403449. Het gaat tegen het gevoel in, maar laat hem alsjeblieft lopen. als wij snel de melding krijgen kunnen we met de gepaste middelen ter plaatse komen.

Oproep:

Wij roepen daarom iedereen in dit hele brede gebied op: kijk alsjeblieft mee uit naar Pufi. Deel zijn facebookpagina 'Waar is onze Pufi?' binnen jullie gemeenschap en zorg dat iedereen op de hoogte is van zijn vermissing en dat Pufi daar dus rond kan wandelen. We hebben echt zichtmeldingen nodig om hem veilig te kunnen stellen. En dus nogmaals het dringende verzoek: benader Pufi niet, maar maak direct een melding op bovenstaande nummers. Alvast heel erg bedankt allemaal!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden