Blijf creatief bezig tijdens de lockdown


Ritsendokter op de weekmarkt in Geldermalsen
Ritsendokter op de weekmarkt in Geldermalsen (Foto: Alexandra)

Blijf creatief bezig tijdens de lockdown

Geldermalsen - Sinds 15 december is er een lockdown in Nederland waardoor heel veel winkels hun deuren moesten sluiten. Ook voor de weekmarkt in Geldermalsen had dit grote gevolgen.

Alle kramen die geen foodproducten verkopen, mochten niet meer staan. Daarom dit bericht van Rob en Ingrid, die bekend staan als 'Ritsendokter', met een grote kraam vol fournituren en huishoudelijke artikelen. Ook wij zijn al weken verplicht thuis en helaas is het einde nog niet in zicht. We hopen dat het met al onze klanten goed gaat en missen de gezelligheid met jullie op de markt.

We hebben niet stil gezeten, onze verkoopwagen is inmiddels schoon en we hebben onze website voorzien van een kleine webshop. Wat we nu merken is dat de mensen die onze contactgegevens hebben, erg blij zijn met de bestellingen die we verzorgen. Het is juist in deze moeilijke tijd belangrijk om bezig te blijven en onze artikelen helpen daarbij.

Dus als u iets nodig heeft op het gebied van fournituren of huishoudelijke artikelen, horen wij dat graag en zorgen we dat het naar Geldermalsen komt. Stuur ons een bericht via onze website: deritsendokter.nl, bel 06 44660690 of mail: info@deritsendokter.nl Blijf gezond en vriendelijke groeten van ons twee!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden