Samenloop 2021 wordt 2022


Foto:

Samenloop 2021 wordt 2022

Corona heeft overal invloed op. We weten ook niet hoe lang dat nog zal duren. En zekerheid omtrent een “normaal” leven is er nog niet. Bij de SamenLoop lopen we 24 uur lang met zijn allen, we denken aan, we herinneren ons, we zijn bezig met dat wat een mens ook zo machteloos kan maken…die vreselijke ziekte. En daarvoor mogen we niet opgeven, dat zijn we verschuldigd aan al die dierbaren…..

Neerijnen - Geen ziekte als kanker of een virus als corona kan de mensen stoppen die de strijd blijven aangaan…
Helaas hebben wij het besluit wederom moeten nemen, in goed overleg met KWF en alle betrokken partijen, dat de SamenLoop voor Hoop zal doorschuiven naar vrijdag 10 en zaterdag 11 juni 2022!
Wij begrijpen dat dit enorm ingrijpend is voor iedereen die bij SamenLoop betrokken is, maar de gezondheid van alle mensen, waaronder zij die met en na kanker leven, staat voorop!
Het KWF : omdat we de waardevolle vrije tijd die vrijwilligers steken in de KWF Samenloop zo goed mogelijk tot z’n recht willen laten komen, kiest het KWF voor deze koers: Samenlopen uitstellen en in 2021 concentreren op acties. Bij dit soort kleinschaliger acties, met een kortere aanlooptijd, is het immers gemakkelijker om binnen de geldende coronamaatregelen te werken.
Wij kunnen terugkijken op een geslaagde kerstwensboom in Neerijnen. De acties gaan gewoon door en wij zullen ook komend jaar niet stil blijven zitten.
De organisatie aan het woord:
Een SamenLoop op anderhalve meter is moeilijk te realiseren. En die knuffel die we zo hard nodig hebben tijdens dit evenement kan nu niet zomaar uitgedeeld worden!
Een hele moeilijke, maar in deze tijd, hele goede beslissing. Maar wel met pijn in ons hart….
De Samenloop is een evenement met een lach en een traan en het lijkt voor nu onmogelijk om elkaar juist dan vast te houden.
De sponsoren hebben ons al financieel ondersteunt en daardoor konden wij als SamenLoop al een mooie bijdrage leveren aan het fietsplan voor oncologische patiënten in Ziekenhuis Rivierenland Tiel.
SamenLoop voor Hoop Neerijnen.
slvhneerijnen@gmail.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden