Online open dag Helicon MBO Geldermalsen

Online open dag Helicon MBO Geldermalsen

Helicon MBO Geldermalsen organiseert zaterdag 23 januari 2021 een online open dag voor studiekiezers. Helaas mogen leerlingen vanwege de corona-maatregelen de school niet bezoeken. 

Geldermalsen - Als alternatief kunnen zij een persoonlijk, online gesprek inplannen met een docent van de opleiding die zij interessant vinden. Op deze manier biedt Helicon haar toekomstige studenten toch de gelegenheid om kennis te maken met een docent die hen voorziet van de juiste informatie.

Aanmelden
Het is erg lastig voor leerlingen om een keuze te maken voor een vervolgstudie terwijl ze de school wellicht nooit van binnen gezien hebben. De sfeer van een schoolgebouw en het gevoel dat dit geeft bij een leerling, speelt een belangrijke rol in de studiekeuze.
‘Juist omdat leerlingen nu de school niet kunnen bezoeken, is persoonlijke contact ontzettend belangrijk’: aldus Marieke Hulsbergen, directeur Helicon MBO Geldermalsen. ‘Daarom bieden wij leerlingen nu de mogelijkheid om zich in te schrijven voor een 1-op-1-gesprek met een docent van de opleiding waar de leerling interesse voor heeft.’

Leerlingen kunnen zich aanmelden via opendagen.helicon.nl. Er kan binnen een tijdsslot, een afspraak gemaakt worden voor een 1-op-1 gesprek. Ieder gesprek duurt maximaal 45 minuten.

Over Helicon MBO Geldermalsen
Helicon MBO Geldermalsen is als sfeervolle, overzichtelijk en moderne school een fijne plek om te leren. De school biedt opleidingen aan in de richtingen Dier, Groene Leefomgeving (buitensport en Eco en wildlife) en Teelt en techniek. Voor meer informatie kijk op helicon.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden