Skatebaan Geldermalsen dicht(er) bij heropening?


Foto:

Skatebaan Geldermalsen dicht(er) bij heropening?

Het is niet onopgemerkt gebleven dat de skatebaan in Geldermalsen sinds 16 oktober is afgesloten.

Enkele toestellen zijn door de jaren heen dusdanig verouderd dat deze momenteel niet veilig zijn. In samenspraak met de gemeente West Betuwe heeft Stichting Skatebaan Geldermalsen daarom besloten om de skatebaan tijdelijk af te zetten. 

Geldermalsen - Er zijn ambitieuze plannen om de skatebaan weer te kunnen heropenen. Hier is alleen wel geld voor nodig.

Stichting Skatebaan Geldermalsen, Mozaïek Welzijn en Gemeente West Betuwe kijken hoe ze kunnen zorgen dat de skatebaan weer geopend kan worden. Er zijn ook nieuwe plannen om meer jeugd op de skatebaan te betrekken. Op deze manier blijven jongeren gemotiveerd om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Om de skatebaan weer te kunnen openen is er geld nodig voor onder andere nieuw asfalt. Dat is de basis van de skatebaan. Zonder nieuw asfalt kun je natuurlijk niet lekker skaten. Om aan geld te komen is er meegedaan aan de stimuleringsprijs Gelders Sportakkoord. Door de enorme concurrentie is het plan helaas niet uitgekozen. Het plan is terug te lezen op www.skatebaangeldermalsen.nl.

Stichting Skatebaan Geldermalsen is daarom op zoek naar een sponsor voor nieuw asfalt. De ondernemer die het asfalt wil sponsoren krijgt een eigen bedanksteen in het asfalt. Wilt u graag de skatebaan terug in Geldermalsen en ziet u deze sponsoring zitten? Neem dan contact op met Floor van Dalen floorvandalen@gmail.com , 06-21183403.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten