Drama en komedie bij Lingefilm!

Drama en komedie bij Lingefilm!

In week 50 en 51 toont Lingefilm de absurde en geestige film Kajillionaire (vrijdag 11 december om 18.00 en 20.30 uur en woensdag 16 december om 20.00 uur).

Geldermalsen - Daarnaast een psychologisch drama: A Girl Missing (zaterdag 12 december om 18.00 en 20.30 uur en zondag 13 december om 20.00 uur).

In Kajillionaire hebben de non-conformistische ouders Theresa en Robert hun inmiddels 26 jarige dochter Old Dolio opgeleid tot oplichtster. Gedrieën hebben ze gekozen voor een bestaan dat ver is verwijderd van de Amerikaanse droom. Zwendelen in alle verschijningsvormen kan worden gezien als hun beroep. Daarbij gedraagt dochterlief zich als een echte vent. Voor een haastklus hebben ze aan elkaar niet genoeg en daarom nemen ze hun toevlucht tot een extra deelnemer van buiten. Dat zet de vertrouwde gezinsaanpak volledig op zijn kop, waardoor ook hun verdere leven drastisch zal veranderen.

In A Girl Missing raakt particulier verpleegkundige Ichiko betrokken bij de verdwijning van een tienerdochter van de familie. Haar werk- en privéleven krijgen hierdoor ernstig te lijden. Hoewel ze niet direct verdacht wordt, is ze toch niet langer welkom bij de familie. Daardoor voelt ze de grond onder haar bestaan langzaam wegzinken. De, soms verwarde, gevoelens van Ichiko worden door regisseur Koji Fukada op inlevende wijze verfilmd. Daarbij wordt veel ruimte gegeven aan de verbeeldingskracht van de kijker.

Te zien bij LingeFim, gevestigd in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Aanvang van de films op vrijdag- en zaterdagavond om 18.00 en 20.30 uur; op zondag en woensdag om 20.00 uur. Reservering vooraf is verplicht, evenals het dragen van mondmasker volgens voorschriften. Entree € 9.00, met LingeFilmFanPas € 6,50

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten