MVV'58 zoekt nieuwe hoofdtrainer


MVV'58
MVV'58 (Foto: ABlom)

MVV'58 zoekt nieuwe hoofdtrainer

Meteren - MVV’58 en hoofdtrainer Robin Berendsen nemen in goed overleg afscheid van elkaar aan het einde van dit seizoen. Jammer, maar uiteraard accepteren wij het besluit van Robin die zelf niet actief op zoek gaat naar een andere club.

Toen Robin aantrad in seizoen 2016-2017 hadden we een duidelijk doel en dat was kampioen worden. Het eerste jaar snoeien, het tweede jaar bloeien en het derde jaar groeien was ons gezamenlijke drie stappenplan. De resultaten van de verfrissende aanpak van Robin kwamen echter al in het tweede jaar (2018-2019) waarin we overtuigend kampioen werden. Een fantastisch hoogtepunt voor de club na 10 jaar 4e klasse en belangrijk om de volgende stap te kunnen maken en daar is het nu tijd voor, aldus Gert van Doorn voorzitter van de Technische Commissie.

Robin laat een mooie erfenis na; een jonge talentvolle groep met de ambitie om mee te draaien in de top van de 3e klasse. In combinatie met de enorme groei die MVV’58 als vereniging doormaakt een mooi instapmoment voor een ambitieuze trainer die net als Robin past bij een èchte dorpsclub.

Geïnteresseerd? Kijk op de website naar de vacature of neem contact op met de Technische Commissie TC@mvv58.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden