Samenwerkingsactie ondernemers Geldermalsen

Samenwerkingsactie ondernemers Geldermalsen

Op maandag 30 november ging in Geldermalsen de Kraspas actie van start. Een samenwerkingsactie tussen 23 ondernemers uit Geldermalsen, die de consument stimuleert om aankopen in Geldermalsen te doen. De actie duurt circa vier weken en is gratis voor de consument.

Geldermalsen - Bij elke aankoop bij een van de deelnemende bedrijven in Geldermalsen, ontvang je gratis een Kraspas. Als je de kraslaag wegkrast zie je direct welke prijs je gewonnen hebt. Dit kan een van de hoofdprijzen zijn, maar ook een leuke aanbieding van een van de deelnemers. ‘Het interessante van de Kraspas is dat we klanten actief naar elkaar doorverwijzen’, aldus Jan Willem van Doorn van Albert Heijn Van Doorn. ‘Een klant die bij mij zijn boodschappen doet, kan bijvoorbeeld 25% korting op een artikel naar keuze winnen bij HEMA Geldermalsen of gratis zilveren oorknoppen bij Juwelier van Leeuwen.’

Winkels
In totaal doen er drieëntwintig ondernemers uit Geldermalsen mee met de Kraspas-actie. De deelnemende bedrijven zijn:

Albert Heijn Van Doorn, Beautiful concept, Cees Hakkert groente & fruit, De Gelderse Vakwinkel, Domino’s Pizza Geldermalsen, Etos Geldermalsen, Gall & Gall Prinses, Gerard van Keulen Brood- & Banketbakkerij, Guido’s Haarstudio, HEMA Geldermalsen, Hol Plant en Kado -Interieur-, Jan van Mourik & ZN Autobedrijven, Jefta, Jungerius Flowers, Juwelier van Leeuwen, Keurslager H. van der Burg, Optiek van der Weij, Schoenmakerij André, Shoeby, Tim Vink Fashion, van Blijderveen Brood en Banket, Van den Berg schoenen en ZIN IN! Kids Conceptstore.

Prijzen
De consument kan met de Kraspas-actie verschillende prijzen winnen, waaronder een jaar lang gratis pizza, gratis boodschappenpakketten, boeketten, slagroomtaarten, gratis behandelingen bij de kapsalon, een gratis Ray-Ban zonnebril, een luxe gourmetschotel voor vier personen en een groot aantal waardebonnen variërend van 25 tot wel 100 euro. Naast de hoofdprijzen kan de consument ook scherpe acties van de deelnemende winkels winnen.

Een overzicht van alle prijzen en de spelregels is te vinden op www.kraspas.nl/geldermalsen

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden