Online energiecafe West Betuwe


<p>Tom Bijnagte vertelt over het energiezuinig maken van zijn woning: &ldquo;Ik kan de wereld niet veranderen, maar ik kan in ieder geval w&eacute;l mijn eigen huis veranderen.&rdquo;</p>

Tom Bijnagte vertelt over het energiezuinig maken van zijn woning: “Ik kan de wereld niet veranderen, maar ik kan in ieder geval wél mijn eigen huis veranderen.”

(Foto: )

Online energiecafe West Betuwe

Online energiecafé voor huiseigenaren in West Betuwe op 3 december over energiezuinig wonen

En ontvang bij deelname een gratis voucher t.w.v. € 50,-

Heb jij een eigen woning en wil je je energierekening verlagen? Of wil jij je huis energiezuiniger maken en weet je niet waar je moet beginnen? Kom dan op donderdag 3 december naar het online energiecafé, gewoon vanaf je eigen bank.

Energieloket West Betuwe organiseert een online energiecafé voor woningeigenaren in de gemeente West Betuwe. Deze online bijeenkomst duurt drie kwartier en zit vol met informatie, gesprekjes en filmpjes over het energiezuinig maken van jouw huis. En als je vragen hebt, kun je die direct via de chat stellen.

Tijdens de bijeenkomst krijg je informatie over:

Hoe krijg ik mijn energierekening lager?

Zijn er subsidies?

Hoe doen andere woningeigenaren uit de gemeente dat?

En waar begin ik eigenlijk?

Je wordt ook bijgepraat over de collectieve inkoopacties isolatie en zonnepanelen die het Energieloket West Betuwe voor woningeigenaren in de gemeente West Betuwe heeft samengesteld.

Hoe pak je het aan?

Tijdens de bijeenkomst laat Tom Bijnagte uit Tricht je zien hoe hij zijn woning energiezuinig heeft gemaakt en wat hem dit oplevert. En je hoort hoe Energieloket West Betuwe je bij het maken van jouw plannen kan adviseren.

Ontvang een voucher t.w.v. € 50,-

Als extraatje geeft de gemeente West Betuwe aan iedere deelnemer een speciale voucher ter waarde van € 50,-. die je kunt besteden aan energiebesparende producten waarmee je direct energie bespaart. Deze voucheractie geldt voor woningeigenaren in de gemeente West Betuwe die nog niet in het bezit zijn van deze voucher. Lees eerst de voorwaarden op de website.

Meld je aan voor het energiecafé van 3 december!

Wil jij je woning ook energiezuiniger maken? Meld je dan snel aan. Het energiecafé begint om 19.30 uur. Aanmelden en meer informatie over de gratis voucher, kijk op EnergieloketWestBetuwe.nl/energiecafe.

Gratis en onafhankelijk advies

Wil je wel een lagere energierekening, maar kun je niet deelnemen aan het energiecafé? Neem contact op met het energieloket voor gratis, onafhankelijk en persoonlijk advies. Kijk op www.energieloketwestbetuwe.nl of loop even binnen! Dit kan iedere woensdagmiddag van 13:00 tot 16:30 uur in Duurzaamheidscentrum De Knop, Rijksstraatweg 19 in Geldermalsen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden