Ander systeem meldingen openbare ruimte in West Betuwe

Ander systeem meldingen openbare ruimte in West Betuwe

Wilt u een omgevallen boom, losse stoeptegel of kapotte lantaarnpaal melden bij de gemeente? Vanaf 1 december heeft West Betuwe een andere systeem. Melden blijft mogelijk via 0345 – 72 88 02 of www.westbetuwe.nl/melden. 

Geldermalsen - In de loop van december kan dat tevens via de Avri-app. Deze is dan beschikbaar in de Google Play Store of App Store. De oude app MijnGemeente kunt u per 1 december van uw telefoon verwijderen.

Inwoners geven op een eenvoudige manier meldingen door. Vooralsnog kan dat telefonisch en via de gemeentelijke website. In de loop van december kan dat ook via de Avri-app. Die app draait op IOS en Android. Zo geeft u een melding door in een paar simpele stappen. Na het indienen komt de melding bij de gemeente West Betuwe terecht. Wij gaan vervolgens aan de slag om het op te lossen. De MijnGemeente app kunt u verwijderen. Deze is per 1 december niet meer in gebruik.

Waarom een ander systeem? 

Het oude systeem van de gemeente West Betuwe voldeed niet geheel aan de behoeften. Zowel voor inwoners als voor de gemeente. Vandaar werd er gezocht naar een andere oplossing. Al snel kwamen we bij de applicatie van Avri. Veel gemeenten in Rivierenland maken reeds gebruik van dat systeem. Waaronder gemeenten Tiel en Zaltbommel. Doordat veel gemeenten er gebruik van maken, is er meer doorontwikkeling en is het financieel aantrekkelijker.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden