TV waalrackets volop in beweging


Foto:

TV waalrackets volop in beweging

Tennis is een van de weinige sporten die in deze corona tijdperk goed gespeeld kan worden door jong en oud. Ook biedt het ruimte om vooruit te kijken en initiatieven te ontplooien. Want niets doen is achteruitgang. 

TOF Tennis 

Per januari start TV Waalrackets samen met Tennisacademie Ger Rolink met TOF Tennis voor de jeugd tot en met 12 jaar. TOF Tennis motiveert, komt de jeugd aan veel meer tennis toe en zorgt voor veel plezier. Veel jeugd krijgt maar hooguit een uurtje tennisles per week met een eigen groepje, maar met de aanpak van TOF Tennis wordt dit verdrievoudigd en het plezier verhoogd zonder dat het extra kost. Als onderdeel van TOF Tennis leren de kinderen ook op een leuke manier wedstrijdjes spelen. Komend jaar wordt ook bekeken hoe TOF Tennis ingezet kan worden voor de oudere jeugd van 13 tot en met 17 jaar. 

Vernieuwing Park 

Deze winter wordt ook aangegrepen werkzaamheden aan het park te verrichten. Een van de grasbanen wordt vernieuwd, het hekwerk rondom de banen wordt vervangen, maar ook de bestrating wordt weer netjes gemaakt.  

Nieuwe lidmaatschappen 

Naast de veranderingen bij de jeugd, komt er ook een nieuw lidmaatschap voor de jongeren van 18 tot en met 23 jaar. TV Waalrackets maakt met dit lidmaatschap tennis toegankelijker voor deze leeftijdscategorie. 

TV Waalrackets gaat met veel zin het jaar 2021 tegemoet! Wil je meer weten, neem dan een kijkje op de website www.waalrackets.nl 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden