<p>Schrijver Paul van Mook, wethouder Rutger van Stappershoef en Joke van Vrouwerff, voorzitter Stichting Kunst en Cultuur West Betuwe. (foto: &nbsp;Betuwefotograaf.nl/Marinus de keijzer)</p>

Schrijver Paul van Mook, wethouder Rutger van Stappershoef en Joke van Vrouwerff, voorzitter Stichting Kunst en Cultuur West Betuwe. (foto:  Betuwefotograaf.nl/Marinus de keijzer)

(Foto: )

‘Boek van Gellicum’

Gellicum - Dankzij vele sponsors en Stichting Kunst en Cultuur West Betuwe sKCWB, die het boek hebben uitgegeven, is het Boek van Gellicum door Paul van Mook, gerealiseerd. Een prachtig epos over de verhalen van families uit Gellicum en Rumpt. Wethouder Rutger van Stappershoef, die o.a. cultuur historie in zijn portefeuille heeft, nam het eerste exemplaar in ontvangst. Door de verscherpte corona maatregelen, kan het boek niet feestelijk worden gepresenteerd op zaterdag 31 oktober a.s., maar we willen de vele voorintekenaars, ca. 175 niet teleurstellen en hebben daarom besloten het boek toch de komende weken aan de sponsors en voorintekenaars te overhandigen. Later in de tijd zal nog eens een lezing worden gegeven c.q. een bijeenkomst waarin we nog eens een feestelijk tintje aan de verschijning van dit boek en andere routes, gerealiseerd door Stichting Kunst en Cultuur West Betuwe, aandacht zal worden besteed. Uitgave van het boek van Gellicum past bij Stichting sKCWB in haar doelstellingen om de verhalen van deze streek en het cultuur historisch erfgoed in kaart te brengen.

Er zijn nog enkele exemplaren van het boek verkrijgbaar, doch het gaat nu hard. Er zal geen herdruk van het boek komen en nu geldt dus: op is op. Het is tot en met 31 oktober a.s. nog te koop voor € 24,50 per stuk. Daarna wordt de prijs € 29,50. Bestellen via info@skcwb.nl of via Paul van Mook. (foto en tekst: Betuwefotograaf.nl/Marinus de keijzer)

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden