Foto:

Yoga By van Nature ook online

De nieuwe cursus Milde Yoga – lesblok ‘Herfst’ start deze week in de sfeervolle studio verzorgd door By van Nature te Hellouw (gelegen tussen Herwijnen en Haaften). Extra lesmogelijkheid maandag 2 november om 18.30 uur in de studio. Tussentijds instromen is mogelijk!

Hellouw - Doe mee van uit thuis.De yogalessen in de studio By van Nature zijn tegelijkertijd nu ook online te volgen. Wanneer je mee wilt doen vanuit thuis (of je werk) krijg je een uitnodiging met een link waarop je kunt klikken om mee te doen vanuit thuis. Laura zegt: ‘Het is een heel gebruiksvriendelijk! Zelf ben ik ook geen techneut’.
Wellicht is het momenteel gewoon praktisch voor je om de yogalessen online te volgen bv. gezien reisafstand of voelt het gezien de huidige situatie waar we allen in bevinden beter de yogalessen vanuit thuis te volgen. Zelfs bij lichte verkoudheidsklachten, dierbare of collega’s die getest worden op corona kun je vanuit thuis toch gezellig met ons meedoen.

Meer informatie
Yogadocent Laura van der Pol is bereikbaar op tel. 06-17755533 of info@byvannature.nl Meer informatie, lestijden en/of aanmelden bezoek www.byvannature.nl

Extra informatie:
In de studio wordt met extra zorg en aandacht yogales geven passend binnen de COVID-richtlijnen. Er wordt lesgegeven in kleine groepjes, maximaal 5 cursisten, in de studio.
Met aandacht bewegen en ontspannen. Veel yogaoefeningen kunnen wanneer nodig worden aangepast, zodat yoga ook voor jou prettig bewegen en heerlijk ontspannen is. Yoga is geen prestatie in goed doen, yoga is aandacht voor jezelf!
Met yoga besteed je aandacht aan een juiste ademhaling en een goede houding bij staan, zitten en liggen. Spieren in je lichaam losmaken, rek en strekken, yogaoefeningen en heerlijk ontspannen. Milde yoga is een moment voor jezelf!

Laura.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden