De Gulden Gelderlander

Regio - Voor het programma ‘de Gulden Gelderlander’, een programma van Omroep Gelderland, is redacteur Milou Bootsma op zoek naar mensen die iets bijzonders gedaan hebben of die zich vol overgave inzetten voor anderen of voor de samenleving. Dat kan in het afgelopen jaar zijn in deze zware tijd van corona, maar dat mag ook iets geheel anders zijn.

Bootsma is daarbij op zoek naar de wat meer bijzondere verhalen. Deze mensen worden vervolgens in het programma benoemd tot Gulden Gelderlander en krijgen van Omroep Gelderland een onderscheiding voor al hun harde werk. De persoon die deze onderscheiding krijgt mag hier niet van op de hoogte zijn en wordt hiermee dus verrast. 

Mijn vraag aan u is of u mogelijk iemand kent die deze speciale titel van Gulden Gelderlander verdient? Er is hierbij nog geen garantie dat deze persoon ook zeker de onderscheiding krijgt, wij zijn voor nu aan het inventariseren wat voor mooie verhalen er zijn om daaruit vervolgens de meest bijzondere te kiezen. Meer informatie via telefoonnummer 06 55 89 86 89.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden