Foto: Harry Schlatmann

Gym en turnen bij Gympo!nt Geldermalsen

Als je goed wil leren bewegen, een buikdraai, een boogje, een radslag, flik-flak of salto wil leren ben je bij Gympoint Geldermalsen, de nieuwe gym- en turnclub in de gemeente West Betuwe, op het goede adres. Met het aanbod kleutergym, (wedstrijd)turnen biedt Gympoint Geldermalsen een leuk aanbod.

Geldermalsen - In het nieuwe seizoen start Gympoint Geldermalsen met het Nijntje Beweegdiploma voor de allerkleinsten. En voor de turnsters start Gympo!nt Geldermalsen met Kleurenturnen. Van leren bewegen naar leren turnen ieder op zijn niveau!!!

Talentendag op 31 oktober

Ben jij al zo lenig als een slang? Of zo sterk als een beer? En sta je de hele dag op je kop of op de trampoline?

Misschien ben jij wel het turntalent dat Gympo!nt Geldermalsen zoekt!

Op zaterdag 31 oktober, van 12:00-13:30 uur is er een talentendag in de gymzaal aan de Oranje Nassaustraat 60 in Geldermalsen.

Deze open les is speciaal voor meisjes geboren in 2013, 2014 en 2015.

Turnervaring is niet nodig, want de trainsters verzorgen een training op niveau. We doen oefeningen waarbij we kijken naar de kracht, lenigheid, snelheid, coördinatie, lef en inzet van de deelneemsters.

Voor opgave uiterlijk vóór vrijdag 30 oktober naar info@gympoint.nl en vermeld hierbij je naam, geboortedatum en telefoonnummer.

Lijkt turnen je leuk, maar niet op wedstrijdniveau. Volg dan gratis 2 proeflessen in de reguliere groepen. 

Pieter ten Wolde

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden