Overwinning voor Heren GO’97

Hoewel het seizoen nog maar twee wedstrijden oud is, kan in verband met aangescherpte corona-maatregelen iedere wedstrijd (voorlopig) alweer de laatste zijn, met name voor de binnensporters. Reden temeer om vooral te genieten van iedere wedstrijd die nog gespeeld gaat worden.

Geldermalsen / Buren - Na de eerste wedstrijd van het seizoen, uit bij VCV Veenendaal, met een minimaal verschil in de laatste set met 3-2 verloren te hebben, stond afgelopen zaterdag opnieuw een uitwedstrijd op het programma, naar Servia in Vianen. Ook deze keer werd het een 5-setter, maar nu trokken de bezoekers met twee punten verschil in de laatste set aan het langste eind en won GO’97 de wedstrijd knap met 2-3.

In de eerste set maakte GO teveel eigen (service-)fouten, waardoor deze set met 26-24 onnodig verloren ging. Gelukkig was de ploeg uit Geldermalsen in de 2e set beter bij de les en met 16-25 werd de stand weer gelijk getrokken. In set 3 was het spel van GO niet verzorgd genoeg. Mede doordat de pass niet optimaal gebracht werd, kwam de ploeg er aanvallend niet doorheen en werd het spel te geforceerd en onrustig (25-17). Na enkele personele omzettingen werd in de 4e set weer het goede eigen spel gespeeld (17-25) en moest een beslissende 5e set de doorslag geven. Hierin ging het lang gelijk op maar was het uiteindelijk GO dat met 13-15 de overwinning veilig stelde.

Het gepromoveerde GO’97 staat na twee wedstrijden met 5 punten keurig op een vierde plaats. Vrijdag speelt de ploeg zijn eerste thuiswedstrijd tegen Switch 4 uit Utrecht.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden