de geloofskoffer van de PGVH
de geloofskoffer van de PGVH (Foto: Leonie van Leijen)

Jeugdouderling biedt geloofskoffer aan

Varik / Heesselt - Veel ouders willen hun kinderen graag iets van het geloof meegeven, maar vinden het niet altijd makkelijk hier tijd voor te maken in hun drukke dagelijks bestaan.

Om hen op weg te helpen biedt de jeugdouderling van de Protestantse gemeente Varik/Heesselt een geloofskoffer aan. Deze koffer zit bomvol met concrete materialen om vorm te geven aan de geloofsopvoeding.

Spelletjes, (voorlees)boeken, tijdschriften en zelfs een heuse escape tour! De koffer is gemaakt voor kinderen van 4-18 jaar, hun ouders en eventueel grootouders.

Geloven begint immers tussen opvoeders en hun kinderen, in het samen optrekken in lief en leed, in de dingen die je met elkaar onderneemt en de gesprekken die je met elkaar hebt. Tussen de bedrijven door, verweven in de opvoeding. Thuis dus, in je eigen gezin!

Inmiddels is de koffer uitgeleend aan het eerste gezin, waar hij een maand mag verblijven. Daarna haalt de jeugdouderling hem weer op.

Wilt u de koffer ook graag in uw gezin of weet u iemand waar de koffer naar toe mag? Stuur dan een email naar: jeugdwerk@pknvarikheesselt.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden