<p>De elektrische bus van Puur Betuws</p>

De elektrische bus van Puur Betuws

(Foto: )

Erkenning voor streekaanpak Puur Betuws

Aanstaande maandag 5 oktober vindt de Handelsmissie van minister Carola Schouten van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit plaats. Handelsmissie? Ja, een handelsmissie. 

Regio - De gedachte is dat je niet per se heel ver weg hoeft te gaan voor een handelsmissie, maar dat je die ook gewoon in eigen land kunt houden, op zoek naar de mooiste en meest inspirerende lokale voedselketeninitiatieven.

In iedere provincie werden er vijf projecten geselecteerd die hun verhaal aan de minister mogen presenteren. Het is zeer eervol dat Puur Betuws in Gelderland één van die vijf is geworden.

Publiek kan hier helaas alleen online bij aanwezig zijn. Hier kun je je aanmelden voor het ochtendgedeelte van 10h tot 12h, waarin Puur Betuws een plek heeft, en hier kun je je aanmelden voor het nationale deel van de missiedag in de middag. Dit gedeelte start om 16h.

Wordt Puur Betuws de meest sociale startup van 2020?

En dit is niet alles. Puur Betuws is ook geselecteerd als één van de acht genomineerden voor de prestigieuze Ignite Award voor de meest kansrijke sociale startup van het jaar.

Dit betekent dat de opzet van Puur Betuws sociaal is, uniek en kansrijk.

Behalve de hoofdprijs, strijdt iedere genomineerde ook mee voor de publieksprijs. Iedereen in de Betuwe, de Bommelerwaard of het Land van Maas en Waal kan meestemmen om te zorgen dat Puur Betuws de publieksprijs wint. Laat je stem dus horen op https://www.igniteaward.nl/finalist/puur-betuws/

Puur Betuws vertegenwoordigt met trots de prachtige producten uit onze regio. Deel je die trots? Stem dan op Puur Betuws.

Marieke Karssen van Coöperatie Food Value

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden