Foto:

Kom zaterdag naar de woonkeet van Energieloket West Betuwe!

Kom zaterdag naar de woonkeet van Energieloket West Betuwe! Gratis en onafhankelijk energieadvies bij de woonkeet, bij de Praxis in Geldermalsen.

Geldermalsen - Wil jij je energierekening verlagen? Of wil je misschien wel zonnepanelen maar weet je niet of dat kan op jouw woning? Op zaterdag 3 oktober van 10.00 tot 17.00 kun jij bij de Praxis Bouwmarkt Geldermalsen terecht voor je vragen over energiezuinig wonen. De woonkeet van Energieloket West Betuwe strijkt dan neer op het parkeerterrein.

Energiecoach Marisca Stolp staat samen met haar collega’s klaar om jouw vragen te beantwoorden over energiebesparing en energie-opwek bij jouw thuis. Want er is vaak meer te winnen dan je denkt als het gaat om hoger comfort en een lagere energierekening. Natuurlijk kan je ook terecht met vragen over subsidie of financiering.

Met €10,- kun jij al je energierekening verlagen

Slechts een greep uit de mogelijkheden: laat je informeren!

Tochtstrips: Een simpele oplossing voor tocht en vocht in je huis. Door het dichten van naden en kieren, betaal je gemiddeld €60,- aan je energierekening.

Radiatorfolie zorgt voor minder warmteverlies, het is simpel in gebruik en je bespaart er gemiddeld zo’n € 20,- per jaar mee.

Ledlampen zijn zo’n 85% zuiniger dan gloeilampen.

Tip van energiecoach Marisca Stolp: “Een lagere energierekening? Begin klein, dan bespaar je al een hoop!”

Gratis en onafhankelijk energieadvies bij Energieloket West Betuwe

Heb je de woonkeet gemist? Kom dan tijdens het inloopspreekuur van Energieloket West Betuwe. Alle huiseigenaren van West Betuwe kunnen hier terecht voor vragen over energie besparen en opwekken.. Energieloket West Betuwe is het energieloket van de gemeente West en werkt samen met Duurzaam West Betuwe.

WestBetuwe@EnergieloketRivierenland.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden