Gratis voorstelling in het Alzheimer Trefpunt

Speciale avond van het Alzheimer trefpunt. Het Alzheimer Trefpunt is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, jong en oud, familie, hulp- en dienstverleners en andere belangstellenden waar men van elkaar kan leren en ervaringen kan delen.

Geldermalsen - Op 14 oktober biedt het Alzheimer trefpunt West Betuwe u een speciale thema voorstelling aan in het zorgcentrum Ravestein in Geldermalsen.

“Ach die lieve oudjes” is een voorstelling waarin de 4 belevingsfasen van dementie centraal staan. In de voorstelling vertelt een vrijwilliger over haar kennismaking met de 4 belevingsfasen van dementie: De bedreigde ik, De verdwaalde ik, De verborgen ik, De verzonken ik, het (onbegrepen) gedrag en hoe ze leert daarmee om te gaan.

“ach, die lieve oudjes” is een korte voorstelling waarin uitleg gegeven wordt over dementie op een “ludieke” wijze. Teksten en uitvoering, Resi Spijkers, Muzikale begeleiding: Kenneth van Doremalen, Uitleg wordt gegeven door Psychologe Annemie Ruijs.

Dus kom deze avond mee beleven

Op woensdag 14 oktober 2020

19.30 – 21.00 uur (Inloop vanaf 19.00 uur)

In zorgcentrum Ravestein de Wieken 11 in Geldermalsen

De toegang is gratis, i.v.m. de coronamaatregelen is het noodzakelijk dat u zich aanmeldt bij b.bergs@alzheimervrijwilligers.nl of bel naar Babs Bergs 06-38095381

Geeft u ook even aan of u met meerdere personen uit een huishouden komt, dan kunnen wij hier met de zitplaatsen rekening mee houden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden