De Pluk
De Pluk (Foto: George Burggraaff)

De Pluk vijf jaar!

Vrijdag 25 september 2020 is het precies vijf jaar nadat de Pluk voor het eerst officieel haar deuren opende voor bezoekers en huurders. Inmiddels is De Pluk niet meer weg te denken uit de gemeente West Betuwe.

Geldermalsen - Er zijn op dit moment 33 vaste huurders in De Pluk gevestigd. Daarnaast weet de inwoner van de gemeente West Betuwe De Pluk goed te vinden. Dagelijks zet gemiddeld 1100 man voet in het pand. Naast de vele vaste huurders is er ook een grote groep incidentele huurders die met enige regelmaat in een van de vergaderzalen is te vinden. Door het multifunctionele karakter van de zalen is er, ook op 1,5 meter, ruimte voor grotere groepen.

Vijf jaar naar opening laat De Pluk zien dat het goed en duurzaam draait, het samenwerkingen bevordert en bedrijven en de inwoner van West Betuwe De Pluk weet te vinden.

Naast de zorg en welzijn gerelateerde huurders zijn er ook veel culturele activiteiten. Bibliotheek Rivierenland heeft een vestiging in De Pluk, Lingefilm vertoont ruim vijf keer per week een film en het theater biedt ruimte aan zangkoren, theatergroepen en danslessen. Het hart van dit alles in het Grand Café. Hier wordt ge(flex)werkt, geluncht, geborreld, gelachen en vergaderd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden