Examen kanidaten
Examen kanidaten (Foto: Leo Bron)

Geslaagd voor karate-examen

Shaolin Eagle Karate o.l.v. Shihan Leo Bron te Haaften heeft met succes Karate examens afgenomen. Alle deelnemers zijn geslaagd voor hun Kyu examen.

Haaften - Onze karate trainingen worden bezocht door 8 deelnemers in de leeftijd vanaf 12 jaar. De nadruk ligt op de trainingen maar ook het sociale aspect wordt niet vergeten. Zo is de sfeer goed en de karateka's komen graag. Er zijn er bij die 30 km fietsen om te trainen. Onze trainingen zien er anders uit dan het karate van tegenwoordig. Zoals het karate 50 jaar geleden gegeven werd, zo trainen wij ook nu nog. Dit zowel fysiek als ook mentaal. Zo leren we om fier en vrij in het leven te staan. Dit symboliseert ook ons logo, een vogel is heel trots, fier en vrij, en datzelfde zit ook in onze naam: Shaolin Eagle Karate.

De shihan Leo Bron heeft een lang karate verleden in deze karatestijl en hij geeft dan ook met trots les in Kyokuschinkai Kempo Engoju. Deze stijl is niet mis, er wordt veel aan gedaan om het zo realistisch mogelijk te maken. Shihan Leo is tevens instructor combat for life.

Ben jij door het bovenstaande enthousiast geworden en wil je vrijblijvend een trainingsavond bijwonen? Je bent van harte welkom op de maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur in de Burcht in Haaften. Wij hanteren de RIVM-maatregelen inzake het corona virus.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden