Foto:

Open Dagen Wijngaard De Rijsakker

Op zaterdag 19 en zondag 20 september aanstaande houdt Wijngaard De Rijsakker, gelegen aan de Raadsteeg 12 in Rumpt, open dagen. Op beide dagen, tussen 10u en 17u, vertellen de wijnmakers tijdens de rondleidingen alles over het telen van druiven en het maken van wijn. 

Rumpt - De verschillende wijnen, waaronder medaille winnende wijnen tijdens de Berliner Wein Trophy, kunnen ook geproefd worden. De toegang is gratis en uiteraard worden de COVID-19 richtlijnen van het RIVM gevolgd.

Open Dagen Nederlandse Wijngaarden

Ieder jaar vinden eind september de ‘Open Dagen Nederlandse Wijngaarden’ plaats. Door heel Nederland openen wijngaarden hun poorten om belangstellenden alles te vertellen over druiventeelt en het proces van wijnmaken. Wijngaard De Rijsakker in Rumpt is een van de wijngaarden die meedoet aan dit jaarlijkse wijnevenement.

Medailles 

De wijnen van Wijngaard De Rijsakker vallen regelmatig in de prijzen tijdens nationale en internationale wijnkeuringen, zoals de ‘Berliner Wein Trophy’ en de ‘Wijnkeuring van de Lage Landen’. Tijdens de open dagen zijn alle wijnen, zowel rode wijn, witte wijn, mousserende wijn als de bijzondere perenwijn te proeven.

Zaterdag 19 & zondag 20 september 2020, 10u tot 17u, Wijngaard De Rijsakker, Raadsteeg 12, Rumpt

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden