St. Antoniusschool in Beesd is gezond

De Antoniusschool heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laat de school zien, dat zij voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Het team van de Antonius is trots op dit behaalde resultaat!

Beesd - Werken aan gezondheid op school loont. Het draagt bij aan betere schoolprestaties, minder schooluitval en een gezondere leefstijl. Zo zorgt de Antonius voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én heeft de school aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van haar leerlingen.

Bovendien heeft de school speciale aandacht voor het themacertificaat Welbevinden. Met name de inzet van het anti-pestprogramma KiVa richt zich op het welbevinden van de kinderen.

Directeur Neeltje Pennings van de Antoniusschool is trots om een Gezonde School te zijn. “Vanaf nu hangt er een bord aan de muur met het logo Gezonde School. Zo kan iedereen zien dat onze school een gezonde school is!”

Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Wilt u meer weten over (het vignet) Gezonde School? Kijk dan op www.gezondeschool.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden