Logo weekbladwestbetuwe.nl
 • Alles
 • (4)
  Overig
 • (1)
  Sport
 • (1)
  Evenement
 • (3)
  Cursus-Workshop

Nieuwe blokles yoga in Hellouw juli 2021

vrijdag 30 juli 9:00 uur

Foto: Jessica Boden - Yessica

Vanaf 30 juli zal er nieuw blok yoga van 5 weken gegeven worden op vrijdagochtend 9:00 uur - Ijsclub DES in Hellouw.

Yoga helpt je om meer te ontspannen, stress los te laten en bewuster te worden van je lichaam. De yogavorm die ik geef heet Vinyasa Flow. Het is een dynamische yogales met staande- en zittende houdingen. Je doet houdingen waarbij je je spieren actief mag gebruiken en je ademt van de ene houding in de andere. Je hoeft voor yoga niet lenig te zijn of alle houdingen perfect te kunnen. Daarnaast zal ik je nooit vragen om een houding te doen waar jij je niet prettig bij voelt. Lukt het jou niet om een bepaalde houding te doen? Dan is er altijd een alternatief waardoor jij toch met de les mee kunt doen.

Als je nog nooit yoga bij mij heb gevolgd, heb ik een hele mooie introductieprijs. De kosten zijn €45,- voor 5 lessen en als je je via mijn website yessica.nl/yoga aanmeldt dan krijg je als nieuwe deelnemer nog 1 les extra cadeau.

Je kan de lessen vanaf de start van het blok 13 weken gebruiken. Als je een keertje niet kan, dan kan je binnen die periode altijd nog de les inhalen en opmaken. Er plek voor 12 personen en in verband met het Corona virus bewegen we op gepaste afstand én volgens de gestelde veiligheidseisen. Deze kan je lezen via https://yessica.nl/lesreglement-corona/.?

Ken je nog iemand die ook wil meedoen en kopen jullie allebei lessen? Dan krijg je allebei de introducé-bonus van ieder 5 strippen extra.

Kom je meedoen? Aanmelden kan via yessica.nl/yoga of bel Jessica op 0618320588.


deel deze activiteit

Locatie

Ijclub DES Hellouw
Hellouw
Paalgraaf 14
4174lc


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.