• Alles
 • (1)
  Fiets-Wandeltocht
 • (1)
  Overig
 • (1)
  Evenement
 • (1)
  Muziek
 • (7)
  Cursus-Workshop

Nieuwe blokles yoga in Tuil

donderdag 30 juli 19:00 uur

Jessica Boden

Vanaf 7 juli zal er nieuw blok yoga in Tuil gegeven worden op dinsdagavond 18:55 uur - Campingboerderij de Hoge Haren in Tuil.

Tuil - Yoga helpt je om meer te ontspannen, stress los te laten en bewuster te worden van je lichaam. De yogavorm die ik geef heet Vinyasa Flow. Het is een dynamische yogales met staande- en zittende houdingen. Je doet houdingen waarbij je je spieren actief mag gebruiken en je ademt van de ene houding in de andere. Je hoeft voor yoga niet lenig te zijn of alle houdingen perfect te kunnen. Daarnaast zal ik je nooit vragen om een houding te doen waar jij je niet prettig bij voelt. Lukt het jou niet om een bepaalde houding te doen? Dan is er altijd een alternatief waardoor jij toch met de les mee kunt doen.

De kosten zijn € 81,- voor 9 lessen. Als je je via mijn website www.yessica.nl/yoga aanmeldt, krijg je nog 1 les extra cadeau. Je kan de lessen vanaf de start van het blok 3 maanden gebruiken. Als je een keertje niet kan, dan kan je binnen die periode altijd nog de les inhalen en opmaken. Er is plek voor 12 personen en i.v.m. de huidige situatie zullen we ons houden aan de veiligheidsvoorschriften. Bij regen zal de les binnen gegeven worden, zodat je nooit een les hoeft te missen.

Ken je nog iemand die het fijn vindt om deze les te proberen en kopen jullie allebei lessen? Dan krijg je allebei de introducé-bonus van ieder 5 strippen extra.

Kom je meedoen?

Tijdstip: 18.55 uur.


deel deze activiteit

Locatie

Campingboerderij de Hoge Haren
Tuil
Katijfweg 1
4176lv


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden