Logo weekbladwestbetuwe.nl
 • Alles
 • (4)
  Overig
 • (1)
  Sport
 • (1)
  Evenement
 • (3)
  Cursus-Workshop

Beste nieuwe boer van West Betuwe

zaterdag 19 juni 17:00 t/m 20:00 uur

Foto: HartenHoeve

Na het succes van het televisieprogramma Nieuwe Boeren, wordt nu ook in West Betuwe gezocht naar de beste nieuwe boer uit de gemeente. Op zaterdag 19 juni kunnen jongeren meedoen om te strijden voor deze titel én mooie prijzen. “We zijn benieuwd wie de sterkste, snelste en handigste boer uit West Betuwe is!”

Het terrein van de HartenHoeve zal op 19 juni vanaf 17.00 uur het speelveld zijn voor de grote Nieuwe boer van West Betuwe verkiezing. Jongeren tussen de 15 en 25 jaar kunnen dan in teams van drie personen meedoen aan activiteiten als trekker trekken, riekwerpen, obstakel jerrycan run, kruiwagenrace, boomstamgooien en de hoefijzer pull. Wie durft mag een rondje (of drie) mee op de rodeostier! Om 20.00 uur zal bekend worden wie de winnaar is. Hij of zij wint de enige echte Beste nieuwe boer van West Betuwe hoodie!

Geef snel je team van 3 personen op via: www.hartenhoeve.nl/nieuweboer Deelnemen aan de activiteiten én de barbecue is helemaal gratis!

Een enthousiast team van bewoners van de HartenHoeve organiseren deze nieuwe boer van West Betuwe verkiezing in het kader van het project Participeer. “We willen jongeren uit de omgeving uitnodigen op de HartenHoeve om elkaar te ontmoeten en samen lol te hebben. Het is alweer veel te lang geleden dat we dit soort dingen konden doen”, vertelt de projectgroep enthousiast. “Om ervoor te zorgen dat dit ‘veilig’ gaat, zullen we in kleine groepjes van activiteit wisselen en wordt overal afstand gewaarborgd. Bovendien zijn alle activiteiten buiten”, benadrukt de groep. “We hebben er zin in!”


deel deze activiteit

Locatie

HartenHoeve B.V.

Hooiweg 5
4158le


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.