• Alles
  • (2)
    Algemeen
  • (4)
    Cursus-Workshop

Spreeksmakelijk Asperen hervat maaltijden

donderdag 10 juni 17:30 uur

Foto: G. de Mqan

SpreekSmakelijk start haar activiteiten weer

Nu de Corona maatregelen worden versoepeld en de restaurants weer beperkt open mogen, start Stichting Spreeksmakelijk uit Asperen weer haar wekelijkse maaltijden op de donderdagavond. Vanaf donderdag 10 juni is iedereen weer van harte welkom in het Dorpshuis van Asperen om met elkaar van een heerlijke maaltijd te genieten. De maaltijden zijn bedoeld voor iedereen die het financieel niet zo makkelijk heeft en voor mensen die het gezellig vinden om met elkaar te eten in plaats van alleen. De maaltijden zijn gratis maar u kunt een vrijwillige bijdrage in de bus doen. Natuurlijk houden we ons aan de voorwaarden. Alles nog even op een rijtje:

Je komt het dorpshuis binnen via de hoofdingang. Als je bij het dorpshuis binnen komt, beantwoord je een aantal vragen over je gezondheid. Daarna wordt je naam op de bezoekerslijst vermeld. Houdt afstand (1,5 mtr) als je even moet wachten voor je naar binnen kunt. Vervolgens ontsmet je de handen met de aanwezige handgel en loop je rechtstreeks de grote zaal in. Daar staan de tafels klaar voor de bezoekers. Er kunnen maximaal 30 mensen zitten in de grote zaal. Mochten er onverhoopt meer bezoekers incl. vrijwilligers zijn, dan maken we gebruik van de huiskamer . Het bestuur zal de aantallen in de gaten houden. Als je naar binnenkomt ,heb je geen klachten en houd je 1,5 mtr afstand tot anderen. De tafels staan verspreid over de zaal met max 4 personen per 2 tafels. We vragen echtparen of mensen die een huishouden vormen om naast elkaar te gaan zitten aan een tafel. Het eten wordt aan het buffet opgeschept en bij u gebracht.

Heb je nog vragen of ideeën, of wil je je aanmelden als vrijwilliger ? Laat het ons weten, daar zijn we blij mee. Vertel het ons op donderdagavond, bel 0610957094 of mail het naar info@spreeksmakelijk.org


deel deze activiteit

Locatie

Dorpshuis Asperen
Asperen
van Langerakstraat 6
4147bj


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden