• Alles
 • (4)
  Inloop-Opendag
 • (1)
  Muziek
 • (3)
  Cursus-Workshop
 • (10)
  Kinderevenement

Workshop Video’s maken met Smartphone

vrijdag 4 december 9:30 t/m 12:30 uur

Foto: Annelotte Verhaagen

Maak je regelmatig foto’s en filmpjes met je telefoon maar ben je niet erg tevreden met het resultaat? Of weet je wel dat je goed kunt filmen met een smartphone maar kom je er maar niet toe om dat eens uit te proberen? In deze korte maar intensieve online workshop leer je hoe je met eenvoudige middelen een professioneel ogende video kunt maken. Daar is geen (technische) voorkennis of handigheid voor nodig en ook geen extra kosten voor materiaal of apparatuur. Zo haal je het beste uit jezelf en je eigen smartphone.

In de workshop krijg je handige tips & trucs en je ontvangt een ebook, zodat je later alles nog eens na kunt lezen, maar je gaat tijdens de workshop natuurlijk ook meteen zelf oefenen en elkaars werk bekijken.

Doe mee en maak een begin met het maken van je eigen vlog, korte documentaire, presentatievideo, eventverslag of wat ook voor website of social media. Helemaal safe, vanuit je eigen (werk)plek. De workshop duurt in totaal 3 uur, maar er is voldoende tijd voor zelf in je eigen omgeving oefenen en vragen stellen. Je kunt met twee personen deelnemen met 1 inlog.

Datum en tijd:

Vrijdag 4 december van 9.30-12.30 uur, online (je ontvangt vooraf een link, waarmee je kunt inloggen)

Kosten: 45,00 euro p.p. (incl. ebook). Meer info op www.filmenmetjesmartphone.nl/agenda, aanmelden via het formulier op de website of direct naar info@annelotteverhaagen.nl.

De docent Annelotte Verhaagen is documentairemaker, trainer & coach en geeft al jaren les, zowel aan particulieren als organisaties. Tijdens de coronaperiode is het aanbod drastisch veranderd, in maart viel ineens al het werk weg, maar daarna kwamen er nieuwe mogelijkheden. Op scholen bijvoorbeeld, waar creatieve workshops de gecancelde schoolreis vervangen, of waar docenten leren filmen om een online open dag te kunnen organiseren. Een cursus over documentaire van vier bijeenkomsten werd omgevormd tot een online cursus, en de workshops en trainingen Filmen met je Smartphone zijn nu ook online te boeken. Annelotte: “Ik merk dat de mensen meer gewend zijn aan het werken met online platforms, al treedt er nu ook onmiskenbaar een soort ‘zoom-moeheid’ op. Iedereen snakt naar ‘gewone’ activiteiten, waarin het sociale aspect veel beter uit de verf komt. Het is ook vermoeiend, de hele tijd voor een scherm. Daarom probeer ik de trainingen zo afwisselend mogelijk te maken. En natuurlijk moet je als deelnemer ook zelf aan de bak: aan de hand van een opdracht gaan de deelnemers zelf filmen en daarna hun materiaal tot een compleet verhaal monteren.” Gelukkig start er begin februari 2021 ook weer een cursus in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht. “Heerlijk, om straks weer echt voor een groep te staan, ook al moet het waarschijnlijk nog coronaproof.”


deel deze activiteit

Locatie

De Ruimte
Deil
Krugerstraat 1D
4158cb


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden